Wij zijn 

Jong Schiphol

Wij zijn Jong Schiphol

Jong Schiphol heeft als doel om enthousiaste collega’s van alle leeftijden met elkaar in contact te brengen en op die manier (informele) verbindingen te creëren. Zo kun je je kennis en interesses verbreden en kom je in contact met het bedrijvennetwerk van Schiphol en de transportsector. Jong Schiphol is voor iedereen die zich jong voelt.

Door het jaar heen organiseren we diverse activiteiten, zoals onze maandelijkse borrel in Café Rembrandt op Schiphol Plaza, inspiratie sessies, bedrijfsbezoeken, een zomerfeest, een najaarsreis en een wintersport.

Werk je bij Schiphol en vind je het leuk om jouw sociale netwerk te verbreden door mee te doen aan (een deel van) deze formele en informele activiteiten? Meld je dan aan als Lid en geniet ongedwongen mee van alle voordelen die Jong Schiphol te bieden heeft. Registreer je hier direct voor een Lidmaatschap, of benader het bestuur persoonlijk.

Een Lidmaatschap van Jong Schiphol kost eenmalig 15,-. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het Lidmaatschap verbonden.

Heb je verder ideeën, opmerkingen, of feedback? We horen graag van je via jongschiphol@schiphol.nl

Houd deze site in de gaten voor updates en aangekondigde evenementen. 

Hopelijk tot snel!

Pieter Ratelband

Laureen Peeraer

Marleen Hoogendijk

Mike van de Goor